Lasten pohjalliset

Varastossa.

14.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pohjalliset lapsille

Nämä pohjalliset on suunniteltu erityisesti lapsille. Pohjalliset tarjoavat mukavaa tukea lapsen jaloille. Ne on mukautettu antamaan jaloille luonnollinen asento jokaisella askeleella ja niitä voidaan käyttää kaikenlaisissa kengissä. Pohjallisia on saatavilla useassa eri koossa. 


Lasten pohjalliset

Pehmeät ja mukavat

Tarjoavat luonnollisen askelluksen

Laadukkaat


Lasten pohjalliset

Koska lapset ovat ihastuttavan energisiä, heidän on tärkeä käyttää kunnon pohjallisia kengissään. Lapsille suunnitellut pohjalliset on tarkoitettu pienille jaloille, jotka tarvitsevat lisää tukea ja mukavuutta. Lasten pohjalliset on kehitetty tarjoamaan pienille jaloille hyvän, vakaan ja varman tuen.

Lasten pohjallisia voidaan käyttää myös kenkien täyttämiseen, sillä lasten kengät voivat usein tuntua hieman liian suurilta. 

Artikkelinumero: 715

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.