Jalkaholvin tuki (lättäjalka)

Varastossa.

23.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Jalkaholvin tuki lättäjalalle

Lättäjalkaisuus voi aiheuttaa nilkassa, kantapäässä tai jalkakaaren jänteessä kipua. Käyttämällä jalkaholvin tukea tuet jalkaholvia ja korjaat jokaisen askeleen jalan maahan laskemista.


Jalkaholvin tuki lättäjalalle (2 kpl)

Korjaa jalan maahan laskemista

Iskunvaimennus kantapäissä

Korkealaatuinen


Vähemmän vaivaa lättäjaloista

Käyttämällä näitä jalkaholvin tukia voit vähentää lättäjaloista aiheutuneita oireita. Näiden kaltaiset hyvät pohjalliset voivat vähentää ja ennaltaehkäistä kipua paitsi jalkapohjissa, myös nilkoissa, polvissa ja selässä.

Jalkaholvin tuet parantavat askeltasi

Jos jalkaholvi osuu maahan seistessäsi tai kävellessäsi, on kyse lättäjalkaisuudesta. Lättäjalkaisuus voi olla kivuliasta, ja oireiden ilmaantuessa tulisi käyttää jalkakaarta tukevia pohjallisia. Muuten riski on suuri, että ongelmat ja kipu lisääntyvät ajan myötä.

Artikkelinumero: HFI-012

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.