Jalkaholvikompressio (viilentävä)

Varastossa.

27.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Viilentävä jalkaholvikompressio lievittää jalkakipua

Upea jalkaholvikompressio viilentävällä tyynyllä, joka lievittää jalkapohjiesi kipua ja särkyä. Jalkaholvikompressiota voidaan käyttää uudestaan kerta kerran jälkeen ja se sopii täydellisesti jalkapohjien vammojen hoitoon tai kivun lievitykseen.  


Viilentävä jalkaholvikompressio

Jäähdytetään jääkaapissa 15 minuuttia ennen käyttöä

Lievittää jalkapohjien kipua

Rentouttaa jalkoja

Mukautuva ja mukavan tuntuinen muotoilu

Korkea laatu


Lievittää kipua ja särkyä

Jonkin viilentävän laittaminen kipeään kohtaan voit tuntua miellyttävältä ja vähentää särkyä. Viilentävä jalkaholvikompressio laitetaan jalkapohjaan ja se lievittää särkyä, tuoden jalkoihin rentouttavan tunteen. Se sopii erinomaisesti myös muunlaisten vammojen hoitoon, kuten revähtymiin ja venähtäneen nilkan hoitoon, sekä harjoittelun aiheuttaman kivun, tulehduksen ja turvotuksen hoitoon. Tuote on monitoiminen ja sitä voidaan käyttää eri kehon osissa. Kivunlievityksen ohella se voi auttaa alentamaan lämpötilaa ja toimimaan viilentävästi lämpiminä kesäpäivinä.

Laitetaan jääkaappiin ennen käyttöä

Laita kylmätyyny jääkaappiin noin 15 minuuttia ennen käyttöä. Tällöin kylmätyynystä tulee viileä ja mukava käyttää. Laita sitten kylmätyyny tarranauhaan ja kiinnitä jalkapohjiin tai nilkan ympärille.

Mitat: Tarranauhasta koostuva nauha on 35 cm pitkä ja 8,5 cm leveä.

Artikkelinumero: HFI-014

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.