Jalkaholvin tukipohjalliset (2 kpl)

Varastossa.

12.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Itsekiinnittyvät jalkaholvin tuet silikonia

Kaksi kuormitusta lievittävää silikonista jalkaholvin tukea, jotka tarjoavat tukea jalkaholveille, minkä ansiosta vältyt tuntemasta kipua jalkojen alla. Pohjalliset sopivat kaikenlaisiin kenkiin ja kaikille käyttäjille. Mukavat käyttää joka päivä.


Tarjoavat tukea jalkaholveille

Itsekiinnittyvät

Sopivat kaikkiin kenkiin

Korkealaatuiset


Tukea jalkaholveille

Nämä jalkaholvin tuet on valmistettu pehmeästä ja korkealaatuisesta silikonigeelistä. Tuet ovat itsekiinnittyvät ja ne sopivat kaikenlaisiin kenkiin. Ne tarjoavat päivittäistä tukea jalkaholveillesi seistessäsi, kävellessäsi tai ollessasi muuten aktiivinen. Näiden jalkaholvin tukien avulla voit välttyä kivuilta jalkojen alla.

Tästä syystä jalkaholvin tukia kannattaa käyttää

Jalat altistuvat päivittäin huomattavalle kuormitukselle, mikä voi saada aikaan kipua jaloissa tai niiden alapuolella. Henkilöillä, jotka kärsivät madaltuneista jalkaholveista, on erityisen suuri riski jalkaholvien kipeytymiseen.

Artikkelinumero: 588

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.