Jalkaholvia tukevat pohjalliset (sukkamalli)

Varastossa.
20.05 EUR

14.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Jalkaholvia tukevat, vaimentavat pohjalliset

Pari (2 kpl) fantastisia jalkaholvia tukevia pohjallisia, jotka keventävät jalkojesi kuormitusta lievittämällä jalkaholvien alle kohdistuvaa painetta. Jalkaholvin pohjalliset vedetään jalan päälle sukan tavoin ja niitä voidaan käyttää joko kenkien kanssa tai ilman. Jalkaholvia tukevat pohjalliset lievittävät jalkaholviin kohdistuvaa kuormitusta, minkä ansiosta vältyt tuntemasta kipua jalkojen alla.


Tarjoavat tukea jalkaholveille

Ehkäisevät kipua jalkojen alla

Pehmeät ja mukavat

Sopivat miehille ja naisille


Jalkaholvia tukevat pohjalliset

Nämä jalkaholvia tukevat pohjalliset on kehitetty tukemaan jalkaholvia ja siten tarjoamaan miellyttävän, iskuja vaimentavan lievityksen jalkoihin kohdistuvalle kuormitukselle. Pohjalliset on helppo vetää jalkaan ja niitä voidaan käyttää joko kenkien kanssa tai ilman.

Kipua vähentävät jalkaholvin pohjalliset

Pitkät, seisten tai kävellen vietettävät päivät rasittavat jalkoja. Jalkaholvin kipu on erittäin yleinen ongelma, josta kärsivät hyvin monet. Näillä upeilla jalkaholvia tukevilla pohjallisilla voit helposti välttää ja ehkäistä kipua jalkaholvin alla.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: HFI-006

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.