Jalkaholvin tuet

Varastossa.
15.95 EUR

12.76 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Alennuksesi on aktivoitu (-20%).

Voimassa koko valikoimassa tänään.

Jalkaholvin tuet (2 kpl)

Nämä pehmeät, mukavat ja hellävaraiset jalkaholvin tuet tarjoavat vakautta ja lievittävät jalkaholveihin kohdistuvaa kuormitusta. Tukien avulla voit vähentää kipua jalkapohjissa helpolla tavalla.


Vähentävät kipua jalkaholveissa

Sopivat kaikille miehille ja naisille

Sopivat käytettäviksi kengissä

Korkealaatuiset


Tukea jalkaholveille

Nämä jalkaholvin tuet tarjoavat vakautta jalkaholveille ja lievittävät niihin kohdistuvaa kuormitusta. Jalkaholvit nousevat niiden avulla luonnolliseen asentoon. Tämä tekee jaloista vakaammat ja ehkäisee jalkojen väsymistä. Rasitukset, joille jalkasi yleensä altistuvat viettäessäsi pitkiä päiviä seisten tai kävellen, vähenevät samalla kun jalkojesi ja jalkaholviesi kuormitus kevenee.

Väärä jalan asento voi aiheuttaa useita erilaisia vaivoja. Kipu ja väsymys jaloissa tai kipu selässä ja hartioissa ovat yleisiä oireita, joita esiintyy, kun jalat eivät voi hyvin. Nämä erittäin yksinkertaiset ja tehokkaat jalkaholvin tuet ratkaisevat ongelman helpolla tavalla.

Näin käytät jalkaholvin tukia 

Näitä jalkaholvin tukia on helppo käyttää. Kiinnitä jalkaholvin tuet jalkojesi alle tuotteen sisäpuoli jalkapohjaa vasten. Voit kiinnittää jalkaholvin tuet helposti tukiin kuuluvilla tarranauhoilla (katso kuva). Tuotetta voidaan käyttää joko sukkien kanssa tai ilman. Voit tavallisesti käyttää jalkaholvien tukia myös yhdessä ulkokenkien kanssa.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: HFI-007

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.