Puolipohjalliset jalkaholvin tuella

Varastossa.
29.95 EUR

19.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Puolipohjalliset jalkaholvin tuella

Ortopediset puolipohjalliset jalkaholvin tuella lievittävät jalkaholveihin ja kantapäihin kohdistuvaa kuormitusta. Pohjalliset sopivat erinomaisesti pronaatioon ja ne tarjoavat pehmeämmän tuen jalkaholveille. Pohjallisissa on koko pohjallisen kattava, vaimentava kumimateriaali. 


Ehkäisevät pronaatiota

Mukavat jalkaholvin tuet

Pehmeät ja miellyttävät

Korkealaatuiset


Vähentävät pronaatiota nilkoissa

Pronaatiota esiintyy arviolta 80 %:lla aikuisväestöstä ja se on usein syynä ylikuormitusvammoihin muun muassa jaloissa, polvissa ja lonkissa. Pronaatio tarkoittaa, että suurin osa kehonpainosta asettuu käveltäessä jalkojen sisäpuolelle. Nämä pronaatiota ehkäisevät pohjalliset auttavat jalkoja absorboimaan iskuja ja ne tarjoavat jaloillesi miellyttävän ja hellävaraisen iskunvaimennuksen.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: 413

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.