Jalkaholvin pohjalliset (2 kpl)

Varastossa.

21.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pehmeät jalkaholvin pohjalliset

Pari (2 kpl) pehmeitä ja kuormitusta lievittäviä jalkaholvin pohjallisia, jotka lievittävät jalkoihisi kohdistuvaa kuormitusta keventämällä painetta jalkaholviesi alla. Jalkaholvin pohjalliset vedetään helpolla tavalla jalkojen päälle, aivan kuten sukat. Pohjallisten kuormitusta lievittävän vaikutuksen ansiosta vältyt kivulta jalkojen alla. Voidaan käyttää joko kenkien kanssa tai ilman.


Tarjoavat tukea jalkaholveille

Ehkäisevät kipua jalkaholveissa

Pehmeät ja mukavat

Sopivat miehille ja naisille


Kuormitusta lievittävät jalkaholvin tuet

Nämä jalkaholvin tuet tarjoavat miellyttävää tukea jalkaholveillesi. Tuet tarjoavat myös mukavan iskunvaimennuksen väsyneille jaloillesi. Ne sopivat täydellisesti sinulle, joka seisot tai kävelet paljon pitkien päivien aikana, sekä työssä että vapaa-ajalla. 

Vähentävät kipua jalkojen alla

Pitkät, seisten tai kävellen vietetyt päivät käyvät jalkojen päälle. Jalkaholvin kipu on erittäin yleinen ongelma, josta kärsii useimmat meistä jossakin vaiheessa elämää. Näillä pehmeillä jalkaholvin tuilla voit helposti vähentää jalkaholveihin kohdistuvaa painetta, minkä ansiosta vältyt kivulta jalkojesi alla. Voit myös yhtä hyvin käyttää jalkaholvin tukia ennaltaehkäisevään tarkoitukseen.

Jalkaholvin tuet on helppo vetää jalkoihin ja niitä voidaan käyttää joko kenkien kanssa tai ilman. 

Artikkelinumero: HFI-011

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.