Jalkaholvin tuet (2 kpl)

Varastossa.

14.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Jalkaholvin tuet (2 kpl)

Miellyttävät jalkaholvin tuet, jotka lievittävät jalkoihin kohdistuvaa kuormitusta tarjoamalla tukea jalkaholveille. Nämä jalkaholvin tuet on helppo vetää jalkojen päälle, aivan kuten sukat. Niitä voidaan käyttää sekä kenkien kanssa että ilman. Jalkaholvin tuet lievittävät kuormitusta ja vähentävät kipua jalkojen alla. 


Tarjoavat tukea jalkaholveille

Ehkäisevät kipua jalkojen alla

Pehmeät ja miellyttävät

Sopivat miehille ja naisille


Jalkaholvin tuet lievittävät jalkaholvien kuormitusta

Nämä jalkaholvien tuet on erityisesti kehitetty lievittämään jalkaholveihin kohdistuvaa kuormitusta. Tuki on helppo pukea jalkaan, ja sen pukeminen käy tavallisen sukan tavoin. Näitä tukia voi hyvin käyttää sekä kenkien kanssa että paljain jaloin ilman kenkiä. 

Vähentävät kipua jalan alla

Voit päästä helposti eroon jalkakivuista tarjoamalla tukea ja kuormituksen lievitystä jalkaholveille. Jalkaholviin kohdistuvat kivut ovat suhteellisen yleisiä ja useimmat meistä ovat joskus kokeneet kipua jalkaholvin alla. Näiden jalkaholvin tukien avulla lievität jalkojesi kuormitusta ja vältyt kivun tuntemiselta. 

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: HFI-001

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.