Jalkaholvia tukevat pohjalliset (2 kpl)

Varastossa.

14.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Jalkaholvia tukevat pohjalliset (2 kpl)

Mahtavat jalkaholvia tukevat pohjalliset, jotka lievittävät jalkaholviesi kuormitusta ja ehkäisevät kipua jaloissasi. Mikäli sinulla on usein kipuja jalkapohjissa esimerkiksi kävelyn, seisomisen tai kävelylenkkien seurauksena, jalkojesi kuormitus lievittyy näiden pohjallisten avulla.


Jalkaholvia tukevat pohjalliset

Erittäin mukavat ja hyvin istuvat

Vähentävät kipua jalkaholveissa

Korkealaatuiset


Mukavat jalkaholvin pohjalliset

Nämä ihanat jalkaholvia tukevat pohjalliset tarjoavat vakautta jalkaholveille. Pohjalliset on valmistettu pehmeästä kankaasta ja ne ovat korkealaatuiset. Vedät yksinkertaisesti pohjalliset jalkojen päälle ja ne pysyvät paikoillaan joustavan nauhan avulla. Voit käyttää jalkaholvia tukevia pohjallisia joko sukkien kanssa tai ilman. Voit tietysti käyttää niitä myös kengissä. 

Välty kivulta jalkapohjissa

Näiden upeiden jalkaholvia tukevien pohjallisten avulla vältyt tuntemasta kipua jalkapohjissasi. Pitkät, seisten tai kävellen vietetyt päivät voivat aiheuttaa kulumia jalkoihin. Näitä jalkaholvia tukevia pohjallisia käyttämällä voit lievittää jalkojen alapuolelle kohdistuvaa kuormitusta mukavalla tavalla. Jalkaholvia tukevat pohjalliset sopivat kaikille miehille, naisille ja lapsille.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: 065003

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.