Pronaatio Tukipohjalliset

Varastossa.

34.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Korjaa sisäänkiertävän askeleen

Yli 70 %:lla meistä on pronaattinen askel, kun seisomme, kävelemme tai juoksemme. Kuka tahansa, jolle kehittyy tästä johtuva ylipronaatio, voi kärsiä lukemattomista ongelmista, jotka ulottuvat laajemmalle kuin vain jalkoihin.


Myydyimmät pohjalliset

Ehkäisee nilkan pronaatiota

Pehmeä ja mukava pinta

Mukavuutta antava muotoiltu kantapää

Korkea laatu


Pohjalliset pronaatiota vastaan

Nämä pohjalliset auttavat sinua saamaan täydellisen askeleen jokaisella askeleella. Kaareva ja joustava pohja antaa jaloillesi pehmeän ja miellyttävän pehmusteen, kun taas pohjallisen kantapäässä on kupin muoto parhaan mahdollisen mukavuuden takaamiseksi. 

Käyttämällä näitä pronaation tukemiseen tarkoitettuja pohjallisia vähennät riskiä, että jalkaterässäsi esiintyy kipua.

- Pohjalliset pronaatiota vastaan.


Vähennä nilkan pronaatiota

Käyttämällä näitä ergonomisia pohjallisia kengissäsi saat optimaalisen jalkatuen. Tämä puolestaan asettaa nilkkasi sekä polvesi ja lantiosi oikeaan asentoon ja antaa sinulle oikean askelluksen. Nämä kengänpohjalliset estävät pronaation ja ovat ylivoimaisesti yksi suosituimmista tuotteistamme, kun on kyse pronaation alueesta.

Ehkäise ylipronaation riski

Pohjalliset ehkäisevät ylipronaatio-ongelmien riskiä tulevaisuudessa, ja niitä voivat käyttää miehet, naiset ja lapset. Käyttämällä näitä pohjallisia pronaatiota vastaan saat täydellisen laskeutumisen jokaisella askeleella.

Artikkelinumero: SI-053

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.