Paljasjalkakenkä urheilu (harmaa)

Varastossa.

39.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Paljasjalkakenkä urheilu (harmaa)

Paljasjalkakengät sinulle, joka pidät aktiivisesa elämästä. Paljasjalkakengät ovat periaatteessa täysin litteät, ilman minkäänlaisia iskunvaimentavia pohjallisia, mikä edistää ja aktivoi jalkojen luonnollista maahan laskemista. Tämä saa aikaan jalkojen lihasten ja jänteiden maksimaalisen aktivoinnin.

Paljasjalkakengät sopivat niin vaellukseen kuin maastojuoksuun. Ne ovat myös suosittuja kesäpäivien rantakenkiä, koska ne suojaavat jalkoja teräviltä kiviltä, simpukankuorilta ja roskilta jotka piilevät vedenpinnan alla.


Suositut harmaat paljasjalkakengät

Edistävät jalan laskemista maahan

Aktivoivat jalan lihaksia

Suojaa jalkapohjia

Erinomainen istuvuus


Aktivoivat lihaksia, jänteitä ja varpaita

Täysin tasaisen pohjan ansioista jalkasi saavat mahdollisuuden aktivoida lihaksiaan ja jänteitään luonnollisella tavalla. Paljasjalkakengät eivät anna samaa tukea kuin tavalliset kengät, koska niiden pohjasta puuttuu niin pehmusteet kuin iskunvaimennuskin. Täten kenkiin tottuminen voi kestää hetken, mutta totuttelemalla jalkasi asteittain lisääntyneeseen rasitukseen tulevat jalkasi voimaan paremmin kuin koskaan!

Paljasjalkakengät aktiiviseen elämäntyyliin

Kengänpohja on voimakkaasti uritettu, antaen erinomaisen pidon maastossa. Kengät sopivat myös erinomaisesti sinulle, joka pidät vesiurheilusta.

Paljasjalkakengät suojaavat jalkojasi vedenpinnan alla olevilta teräviltä kiviltä ja simpukankuorilta. Saat sitä paitsi erinomaisen pidon jaloillasi esimerkiksi surffilaudasta.

Helpot pukea ja riisua myös lapsille

Paljasjalkakengät ovat äärettömän helppo pukea ja riisua, mikä tekee niistä erityisen suositut leikkivien lasten keskuudessa. Kiitos joustavan materiaalin, kengät ovat helpot ja nopeat vetää niin jalkaan kuin jalasta poiskin. Kengännauhat ovat helpot kiristää vetämällä päällyspuolella olevasta lukkomekanismista.

oko on väljä. Voi olla hyvä ajatus valita normaalia yksi pienempi koko, mitä yleensä käytät tavallisissa kengissäsi.

Artikkelinumero: SP-023

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.