Paljasjalkakengät urheilu (sininen)

Varastossa.

39.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Urheilulliset paljasjalkakengät sinisessä värissä

Paljasjalkakengät ovat periaatteessa täysin litteät, mikä edistää ja aktivoi jalkojen luonnollista maahan laskemista aktivoimalla jalkojen lihaksia ja jänteitä. Paljasjalkakenkämme sopivat niin vaelluksille kuin maastojuoksulenkeillekin.

Paljasjalkakengät ovat myös suosittu vaihtoehto avantouintiin tai kesäisille rantapäiville, koska ne suojaavat jalkoja pinnan alla piileviltä teräviltä kiviltä, simpukankuorilta ja roskilta.


Suositut paljasjalkakengät (sininen)

Edistävät jalan laskemista maahan

Aktivoivat jalan lihaksia, jänteitä ja varpaita

Suojaa jalkapohjia

Erinomainen istuvuus


Aktivoivat jalkojen lihaksia ja jänteitä

Paljasjalkakenkien pohja on ohut ja litteä, mutta kestävä. Se antaa jaloillesi mahdollisuuden aktivoida lihaksia ja jänteitä luonnollisella tavalla. Paljasjalkakengät ovat kevyet, ja niitä on saatavilla monissa erilaisissa malleissa, joita kuitenkin yhdistää äärettömän ohut pohja. Koska tuskin tunnet kenkiä jaloissasi, saat aidon paljasjalkakokemuksen ja luonnollisen kävelyn.

Paljasjalkakengät aktiiviseen elämään

Kengänpohjan vahva uritus antaa erinomaisen pidon maastossa. Paljasjalkakengät sopivat myös erinomaisesti vesiurheilun ystäville. Paljasjalkakengät suojaavat jalkojasi teräviltä kiviltä ja simpukankuorilta myös vedenpinnan alla. Saat niillä lisäksi myös erinomaisen pidon esimerkiksi surffilaudasta.

Paljasjalkakengissä on pohjassa fiksut reiät, joiden kautta esimerkiksi sadevesi poistuu kengistä myös kaikkein märimpinä päivinä.

Ajattele totuttautumisjaksoa

Riippumatta siitä, minkä kenkämallin ostat, voi kehosi tarvita aikaa uusiin kenkiin tottumisessa. Paljasjalkakengistä puuttuu jalan tuki, minkä johdosta kehosi tarvitsee aikaa kehittää ja vahvistaa niin lihaksia, kudoksia, kuin tasapainoasikin.

Kävelytyyli muuttuu ja tulet asettamaan varpaat kantapään sijaan ensimmäisenä maahan niin juostessasi kuin kävellessäsi. Pakaraihaksesi joutuvat siksi tekemään enemmän töitä, mikä voi alkuun aiheuttaa tervettä lihaskipua.

Helpot pukea ja riisua myös lapsille

Paljasjalkakengät ovat äärettömän helpot pukea ja riisua, eikä sinun tarvitse tuhlata aikaa nauhojen sitomiseen ja uudelleensitomiseen. Kenkien elastinen joustomateriaali mahdollistaa kenkien helpon pukemisen yksinkertaisesti vetämällä kengät jalkaan. Kun paljasjalkakengät ovat jaloissasi, kiristät ne nopeasti nauhoituksen yksinkertaisella mekanismilla.

Koko-opas


*Paljasjalkakengissä on hieman normaalia reilumpi mitoitus. Valitse mieluusti normaalia kengänkokoasi koon verran pienemmät kengät. Katso koko-opas yllä.

Artikkelinumero: SP-024

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.