Paljasjalkakenkä urheilu (vihreä)

Varastossa.

37.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Paljasjalkakenkä urheilu (vihreä)

Oikein tyylikkäät paljasjalkakengät, jotka sopivat aivan yhtä hyvin niin metsäkävelylle kuin juoksulenkillekin. Tai mikset käyttäisi näitä rannalla ihanina kesäpäivinä? Paljasjalkakengät ovat käytännössä täysin tasaiset ilman iskunvaimentimena toimiva sisäpohjallista, mikä edistää jalan luonnollista maahan laskemista aktivoimalla jalan lihaksia.

Paljasjalkakengät suojaavat myös jalkoja teräviltä kiviltä, oksilta ja muulta roinalta sekä maalla että vedessä. Fantastinen laatu ja erinomainen istuvuus takaa turvan tunteen.


Suositut paljasjalkakengät

Edistävät jalan maahan laskemista

Aktivoivat jalkojen lihaksia

Suojaavat jalkapohjia

Erinomainen istuvuus


Paljasjalkakengät aktivoivat jalkoja luonnollisesti

Kenkien ohut ja tasainen, mutta kestävä, pohja mahdollistaa jalan lihasten luonnollisen aktivoimisen. Käyttäessäsi uimakenkiä et voi odottaa saavasi samanlaista tukea kuin tavallisista kengistä. Paljasjalkakengistä puuttuu niin pehmusteet kuin iskunvaimennuskin, ja tästä johtuen voi kenkien käyttö alkuun tuntua oudolta. Rauhalliseen tahtiin ja asteittain jalkasi kenkiin totuttelemalla tulevat jalkasi kuitenkin voimaan paremmin kuin koskaan!

Paljasjalkakengät aktiiviseen elämäntyyliin

Nämä paljasjalkakengät sopivat yhtä hyvin niin paljasjalkajuoksuun kuin kävelyihin haastavammassa maastossa. Kengänpohjan alapuoli on voimakkaasti uritettu, antaen erinomaisen pidon maastossa. Tämä malli toimii myös erinomaisesti sinulle, joka tykkäät vesiurheilusta. Paljasjalkakengät suojaavat myös jalkojasi pinnan alla olevilta teräviltä kiviltä ja simpukankuorilta. Saat sitä paitsi erinomaisen pidon jaloillasi esimerkiksi surffilaudasta.


*Paljasjalkakenkien koko on väljä. Voi olla hyvä ajatus valita normaalia yksi pienempi koko, mitä yleensä käytät tavallisissa kengissäsi.

Artikkelinumero: SP-020

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.