Paljasjalkakengät lapsille (keltainen/sininen)

Varastossa.

39.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Suositut paljasjalkakengät lapsille

Kesä, aurinko ja pitkät päivät ulkona luonnossa leikkien. Paljasjalkakengät suojaavat jalkoja ja ovat myös suosittuja käytettäväksi rannalla ihanina kesäpäivinä, koska ne suojaavat jalkoja teräviltä kiviltä, simpukankuorilta tai roskilta, jotka voivat piiloutua hiekkaan sekä pinnan alla että sen yläpuolella.

Lisäksi paljasjalkakengät edistävät jalkojen oikeaa asentoa. Koska pohja on täysin tasainen, jalkojen lihakset aktivoituvat luonnollisesti. Meillä on myös paljasjalkakengät aikuisille.


Suositut paljasjalkakengät lapsille

Suojaavat jalkapohjia

Edistävät jalkojen oikeaa asentoa

Aktivoivat jalkojen luonnollisia lihaksia

Erinomainen istuvuus


Paljasjalkakengät aktiivisille lapsille

Paljasjalkakengät toimivat myös erinomaisesti lapsille, jotka pitävät vesiliikunnasta. Ne suojaavat lasten jalkoja teräviltä kiviltä ja simpukankuorilta myös veden alla. Lisäksi lapset saavat erittäin hyvän otteen esimerkiksi surffilaudasta.

Paljasjalkakengissä on fiksut kuivatusaukot pohjassa, joiden ansiosta esimerkiksi sadevesi valuu kengistä pois, jopa kaikkein märkimpinä päivinä.

Aktivoi jalkojen lihakset ja jänteet

Paljasjalkakengissä on ohut, tasainen, mutta silti kestävä pohja. Se antaa jalkojesi aktivoida lihakset ja jänteet luonnollisella tavalla. Paljasjalkakengät eivät tarjoa samaa tukea kuin tavalliset kengät, koska ne eivät sisällä pehmusteita eikä iskunvaimennusta. Tämä tarkoittaa, että aluksi jalkojen saattaa tuntua hieman oudolta, ja jalkojen totuttaminen asteittain lisääntyvään kuormitukseen tulisi tehdä rauhallisesti. Jalkasi tulevat pian voimaan paremmin kuin koskaan!

Helpot pukea lapsille

Paljasjalkakengät ovat lapsellisen helppoja laittaa jalkaan ja ottaa pois ilman, että sinun tarvitsee tuhlata aikaa solmimiseen ja solmujen avaamiseen. Kenkien joustavan stretch-materiaalin ansiosta ne vedetään helposti lasten jalkojen yli. Kun paljasjalkakengät ovat jaloissa, kiristät ne salamannopeasti kengännauhojen yksinkertaisen lukitusmekanismin avulla.

Koot: 
Paljasjalkakengät on valmistettu joustavasta ja venyvästä materiaalista. Jos kahden koon välillä on vaikea päättää, suosittelemme valitsemaan pienemmän mallin. 

Artikkelinumero: SP-026

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.