Paljasjalkakengät lapsille (musta)

Varastossa.

39.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Suositut paljasjalkakengät lapsille

Kesä, aurinko ja pitkät päivät ulkona luonnossa hauskojen leikkien parissa. Paljasjalkakengät suojaavat jalkoja ja ovat myös suosittuja käyttää rannalla ihanina kesäpäivinä, koska ne suojaavat jalkoja teräviltä kiviltä, simpukankuorilta tai roskilta, jotka voivat piileskellä hiekassa sekä sen alla että päällä.

Lisäksi paljasjalkakengät edistävät jalkaterän oikeaa asentoa. Koska pohja on täysin tasainen, jalkojen lihakset aktivoituvat luonnollisella tavalla. Meillä on myös paljasjalkakengät aikuisille.


Suositut paljasjalkakengät lapsille

Suojaavat jalkapohjia

Edistävät jalkaterän oikeaa asentoa

Aktivoivat jalkojen luonnollisia lihaksia

Erinomainen istuvuus


Paljasjalkakengät aktiivisille lapsille

Paljasjalkakengät toimivat myös erinomaisesti lapsille, jotka pitävät vesiliikunnasta. Osaltaan paljasjalkakengät suojaavat lasten jalkoja hyvin teräviltä kiviltä ja simpukankuorilta myös veden alla. Lapset saavat myös erittäin hyvän otteen esimerkiksi surffilaudasta jaloillaan.

Paljasjalkakengissä on älykkäitä viemärireikiä pohjan alla, joiden ansiosta esimerkiksi sadevesi valuu ulos kengistä, myös kaikkein sateisimpina päivinä.

Aktivoi jalkojen lihaksia ja jänteitä

Paljasjalkakengissä on pohja, joka on ohut ja tasainen, mutta silti kestävä. Se antaa jalkojesi mahdollisuuden aktivoida lihaksia ja jänteitä luonnollisella tavalla. Paljasjalkakengät eivät tarjoa samaa tukea kuin tavalliset kengät, koska ne eivät sisällä pehmusteita eikä iskunvaimennusta. Se saattaa aluksi tuntua hieman oudolta jaloille, ja niiden totuttaminen vähitellen lisääntyvään kuormitukseen on suositeltavaa. Jalkasi tulevat pian tuntemaan olonsa paremmaksi kuin koskaan!

Helppoja pukea lapsille

Paljasjalkakengät ovat erittäin helppo laittaa lasten jalkoihin ja ottaa pois ilman, että sinun tarvitsee tuhlata aikaa solmien ja uudelleen solmien. Kengän joustava venyvä materiaali helpottaa niiden pukemista lasten jalkoihin. Kun paljasjalkakengät ovat kerran jalassa, kiristät ne salamannopeasti, kenkänauhojen yksinkertaisen lukitusmekanismin avulla.

Koot: 
Paljasjalkakengät on valmistettu elastisesta ja venyvästä materiaalista. Jos olet kahden koon välissä, suosittelemme valitsemaan pienemmän mallin. 

Artikkelinumero: SP-025

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.