Paljasjalkakengät active (liila)

Varastossa.

39.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Paljasjalkakengät aktivoivat jalkojen lihaksia

Paljasjalkakengät ovat litteät, eikä niissä ole vaimentavaa pohjallista. Tämä korostaa jalkojen luonnollista askellusta aktivoimalla jalkojen lihakset. Paljasjalkakengät sopivat sekä luonnossa patikointiin, että metsässä juoksemiseen.

 Nämä paljasjalkakengät soveltuvat myös käytettäväksi rannalla lämpiminä kesäpäivinä. Ne suojaavat jalkoja veden pinnan alla olevilta teräviltä kiviltä, simpukankuorilta, tai roskalta.


Suositut liilat paljasjalkakengät

Parantaa askellusta

Aktivoi jalan lihakset

Suojaa jalkapohjia

Erinomainen istuvuus


Aktivoi jalkojen lihaksia ja jänteitä

Paljasjalkakengissä on ohut, mutta kestävä pohja. Litteän pohjan ansiosta jalkojen lihakset ja jänteet aktivoituvat luonnollisella tavalla. Paljasjalkakengät eivät anna samanlaista tukea kuin tavalliset kengät, sillä niissä ei ole vaimennusta. Tämä takia ne voivat tuntua aluksi oudoilta jaloillesi, ja onkin tärkeää antaa jalkojen tottua niihin.

Paljasjalkakengät aktiiviseen elämäntyyliin

Näissä kengissä on uurrettu pohja, joka antaa sinulle erinomaista pitoa alustaan. Paljasjalkakengät sopivat myös loistavasti vesiurheiluun. Näillä kengillä saat esimerkiksi todella hyvän pidon surffilautaa vasten.

Täydelliset lapsille ja aikuisille

Paljasjalkakengät on kätevä pukea ja riisua, eikä sinun tarvitse käyttää aikaa niiden solmimiseen. Kenkien joustavan materiaalin ansiosta ne on helpot pukea jalkaan. Kun paljasjalkakengät ovat jalassa, kiristät ne hetkessä kengännauhojen yksinkertaisella lukitusmekanismilla.

Kokotaulukko

Alla olevat mitat ovat sisäpohjan pituudet. Mallin joustomateriaali tekee, että ne voivat tuntua hieman suurilta kooltaan.

Suosittelemme valitsemaan yhtä kokoa pienemmän kuin mitä käytät tavallisissa kengissäsi.

Kengän kokoMitta (sisäpohja)
Koko 3521,5 cm
Koko 3622,0 cm
Koko 3722,5 cm
Koko 3823,0 cm
Koko 3923,5 cm
Koko 4024,5 cm
Koko 4125,5 cm
Koko 4226,0 cm
Koko 4326,5 cm
Koko 4427,5 cm
Koko 4527,8 cm
Koko 4628,0 cm


Materiaali: 46% polyesteriä + 4% spandexia + 50% kumia

Artikkelinumero: SP-022

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.