Paljasjalkakengät active (liila)

Varastossa.

39.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Paljasjalkakengät aktivoivat jalkojen lihaksia

Paljasjalkakengät ovat litteät, eikä niissä ole vaimentavaa pohjallista. Tämä korostaa jalkojen luonnollista askellusta aktivoimalla jalkojen lihakset. Paljasjalkakengät sopivat sekä luonnossa patikointiin, että metsässä juoksemiseen.

 Nämä paljasjalkakengät soveltuvat myös käytettäväksi rannalla lämpiminä kesäpäivinä. Ne suojaavat jalkoja veden pinnan alla olevilta teräviltä kiviltä, simpukankuorilta, tai roskalta.


Suositut liilat paljasjalkakengät

Parantaa askellusta

Aktivoi jalan lihakset

Suojaa jalkapohjia

Erinomainen istuvuus


Aktivoi jalkojen lihaksia ja jänteitä

Paljasjalkakengissä on ohut, mutta kestävä pohja. Litteän pohjan ansiosta jalkojen lihakset ja jänteet aktivoituvat luonnollisella tavalla. Paljasjalkakengät eivät anna samanlaista tukea kuin tavalliset kengät, sillä niissä ei ole vaimennusta. Tämä takia ne voivat tuntua aluksi oudoilta jaloillesi, ja onkin tärkeää antaa jalkojen tottua niihin.

Paljasjalkakengät aktiiviseen elämäntyyliin

Näissä kengissä on uurrettu pohja, joka antaa sinulle erinomaista pitoa alustaan. Paljasjalkakengät sopivat myös loistavasti vesiurheiluun. Näillä kengillä saat esimerkiksi todella hyvän pidon surffilautaa vasten.

Täydelliset lapsille ja aikuisille

Paljasjalkakengät on kätevä pukea ja riisua, eikä sinun tarvitse käyttää aikaa niiden solmimiseen. Kenkien joustavan materiaalin ansiosta ne on helpot pukea jalkaan. Kun paljasjalkakengät ovat jalassa, kiristät ne hetkessä kengännauhojen yksinkertaisella lukitusmekanismilla.


*Paljasjalkakenkien koko on väljä. Voi olla hyvä ajatus valita normaalia yksi pienempi koko, mitä yleensä käytät tavallisissa kengissäsi.

Artikkelinumero: SP-022

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.