Paljasjalkakengät lapsille (pinkki)

Varastossa.

39.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Pinkit paljasjalkakengät lapsille

Kesä, aurinko ja pitkät päivät ulkona luonnossa hauskojen leikkien parissa. Paljasjalkakengät suojaavat jalkoja ja ovat myös suosittuja rannalla käytettäviksi ihanina kesäpäivinä, koska ne suojaavat jalkoja teräviltä kiviltä, simpukankuorilta tai roskilta, jotka saattavat piiloutua hiekan alle sekä pinnan alle että pinnan yläpuolelle.

Lisäksi paljasjalkakengät edistävät jalkojen luonnollista asentoa. Koska pohja on täysin tasainen, jalkojen lihakset aktivoituvat luonnollisella tavalla. Meillä on myös paljasjalkakengät aikuisille.


Suositut paljasjalkakengät lapsille

Suojaa jalkapohjia

Edistää jalkojen luonnollista asentoa

Aktivoi jalkojen luonnollisia lihaksia

Loistava istuvuus


Paljasjalkakengät aktiivisille lapsille

Paljasjalkakengät sopivat myös erinomaisesti lapsille, jotka pitävät vesilajeista. Ne suojaavat lasten jalkoja hyvin teräviltä kiviltä ja simpukankuorilta myös pinnan alla. Lapset saavat myös erittäin hyvän otteen esimerkiksi surffilaudasta.

Paljasjalkakengissä on älykkäät kuivatusreiät pohjan alla, jolloin esimerkiksi sadevesi valuu pois kengistä, myös kaikkein märkimpinä päivinä.

Aktivoi jalkojen lihakset ja jänteet

Paljasjalkakengissä on ohut, tasainen, mutta kestävä pohja. Se antaa jalkojesi aktivoida lihakset ja jänteet luonnollisella tavalla. Paljasjalkakengät eivät tarjoa samaa tukea kuin tavalliset kengät, koska ne eivät sisällä vaimennusta tai iskunvaimennusta. Tämä tarkoittaa, että aluksi jalkoihin saattaa tottua hitaasti, ja jalkojen pitäisi tottua asteittaiseen kuormituksen lisäämiseen. Jalkasi tulevat pian tuntemaan olonsa paremmaksi kuin koskaan!

Helpot laittaa lapsen jalkaan

Paljasjalkakengät ovat todella helppoja laittaa lasten jalkoihin ja ottaa pois, ilman että sinun tarvitsee tuhlata aikaa solmujen tekemiseen ja avaamiseen. Kenkien joustava venyvä materiaali tekee niistä helposti liu'utettavat lasten jalkoihin. Kun paljasjalkakengät ovat jalassa, voit kiristää ne nopeasti kenkänauhojen yksinkertaisen lukitusmekanismin avulla.

Koot: 
Paljasjalkakengät on valmistettu joustavasta ja venyvästä materiaalista.. Jos koet kahden koon välillä olevasi, suosittelemme valitsemaan pienemmän koon. 

Artikkelinumero: SP-027

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.