Varpaanerottajat vasaravarpaaseen

Varastossa.

6.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Varpaanerottajat vasaravarpaaseen (2 kpl)

Kätevät ja mukavat varpaanerottajat sinulle, joka kärsit vasaravarpaasta. Tuotetta käytetään varpaiden erottamiseen sekä tarjoamaan maksimaalista mukavuutta. Jos varpaasi ovat alkaneet kasvaa kohti toisiaan, voit ehkäistä sitä käyttämällä varpaanerottajia. 

Tuet vasaravarpaan vaivoihin

Sen lisäksi, että vasaravarvas on puhtaasti kosmeettinen ongelma, se voi myös aiheuttaa todellista kipua. Tästä syystä sinun tulisi käyttää varpaanerottajia, mikäli ongelmanasi ovat taipuneet varpaat. Nämä vasaravarpaalle kehitetyt silikonituet lievittävät jalkaholvin etuosan kuormitusta. Lisäksi tuet tarjoavat tehokasta suojaa ja miellyttävää mukavuutta. Tuet vedetään varpaiden päälle kuvan mukaisesti. 

Artikkelinumero: HV-007

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.