Varpaanerottajat

Varastossa.

4.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kaksi varpaanerottajaa

Kaksi varpaanerottajaa. Kätevät ja mukavat varpaanerottajat sinulle, jolla on vaivaisenluu isovarpaan nivelessä. Varpaanerottajia käytetään erottelemaan varpaat toisistaan ja tarjoamaan maksimaalista mukavuutta. Mikäli isovarpaasi ovat alkaneet kasvaa sisäänpäin kohti muita varpaita, näiden varpaanerottajien avulla voit ehkäistä vaivan kehittymistä.


Erottelevat varpaat toisistaan

Pehmeät ja miellyttävät

Helppokäyttöiset

Korkealaatuiset


Vaivaisenluun kehittymistä ehkäisevät varpaanerottajat 

Vaivaisenluu voi tarkoittaa kosmeettisen ongelman lisäksi myös huomattavaa intensiivistä kipua. Tästä syystä isovarpaan nivelen ongelmiin ja isovarpaiden vinoon kasvamiseen tulisi käyttää tätä tukea. Tämä vaivaisenluuhun kehitetty varpaanerottaja lievittää jalkaholvin etuosaan kohdistuvaa kuormitusta. Tuki tarjoaa tehokkaan suojan ja miellyttävän mukavuuden. Tuki vedetään varpaiden yli tuotekuvan mukaisesti.

Artikkelinumero: HV-014

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.