Tuet vasaravarpaaseen (2 kpl)

Varastossa.

6.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Tuet vasaravarpaaseen (2 kpl) 

Pehmeät, kätevät ja kestävät geelityynyt kipua lievittävällä vaikutuksella. Tukia käytetään vasaravarpaaseen ja vähentämään painetta varpaankärjissä. 


Silikonituet vasaravarpaaseen

Pehmeät ja mukavat

Kipua vähentävät

One-size – yksi koko sopii kaikille


Silikonityynyillä on optimaalinen istuvuus, sillä niiden silikonimateriaali on joustavaa. Vasaravarpaalle kehitetyt tuet sopivat käytettäviksi niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Yksi pakkaus sisältää kaksi tukea.

Apuvälineet vasaravarpaaseen

Näiden vasaravarpaalle kehitettyjen silikonisten tukien ansiosta voit suojata varpaitasi hiertymiltä ja rakoilta. Vasaravarvas muodostuu, kun varpaan keskiosa taipuu ylöspäin kaarevaksi ja varpaan etuosa puolestaan taipuu alaspäin. Tätä voi verrata kynsimäiseen muodonmuutokseen. Vasaravarvas voi muodostua, jos varvas on esimerkiksi pakotettu epäluonnolliseen asentoon liian ahtaassa kengässä. Vaiva voi kuitenkin olla myös synnynnäinen.

Artikkelinumero: OS-011

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.