Tuet vaivaisenluuhun (2 kpl)

Varastossa.

15.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Vähennä vaivaisenluun aiheuttamaa kipua

Pari (2 kpl) pehmeitä ja mukavia vaivaisenluun tukia. Tuet korjaavat isovarpaiden nivelten asentoa ja tarjoavat niille tukea siten, että ne päätyvät oikeaan asentoon. Taipuisa, sukkamainen muotoilu tekee tuesta sopivan kaiken kokoisille jaloille, sekä miehille että naisille.


Tuet vaivaisenluulle

Sisältää kaksi tukea

Erittäin korkealaatuiset

Sopivat miehille ja naisille


Apuväline vinolle isovarpaan nivelelle

Hyvin toimiva keino vähentää kipua vaivaisenluun yhteydessä on käyttää näitä varpaiden erottajia isovarpaan ja muiden varpaiden välillä. Vaivaisenluu johtaa usein siihen, että isovarpaan nivelen kyhmy työntyy ulospäin, mikä aiheuttaa hiertymiä ja painetta kenkiä käytettäessä. Silloin voi olla hyvä käyttää pehmeää suojaa, joka vähentää kengän aiheuttamaa painetta.

Sopii käyttöön päivin ja öin 

Nämä tuet sopivat käytettäviksi sekä päiväsaikaan että öisin nukkuessasi. Voit käyttää tukia joko kengissäsi tai sukkien alla. Tukien varpaat erottava osa on silikonia.

Koko-opas:

Mikäli kengänkokosi on 35–40, valitse pieni malli.

Mikäli kengänkokosi on 41–45, valitse suuri malli.

Artikkelinumero: 087003

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.