Vaivaisenluun tuet tukikiskoilla yökäyttöön

Varastossa.

19.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Vaivaisenluun tuet tukikiskoilla yökäyttöön (2 kpl)

Kaksi asentoa korjaavaa tukea vaivaisenluun aiheuttamiin vaivoihin. Tukia käytetään yöaikaan suoristamaan isovarpaiden nivelet. Lisäksi tuet myös vakauttavat isovarpaiden niveliä. 


Kaksi tukea yökäyttöön

Tarjoavat tukea vaivaisenluulle

Sopivat sekä vasemmalle että oikealle jalalle

Erittäin korkealaatuiset

Sopivat miehille ja naisille


Apuvälineet vinoille isovarpaiden nivelille

Tämän tuen etuna markkinoiden aikaisempiin malleihin verrattuna on sen joustavuus. Tämä yötuki sopii nimittäin sekä oikeaan että vasempaan jalkaan. Yötuki on taipuisa, minkä ansiosta sen kanssa on helpompi kävellä. 

Näin käytät yötukea

Asentoa korjaavat tuki on helppo pukea paikalleen ja se on kätevästi säädettävissä ja kiinnitettävissä tarranauhan avulla. Tätä vaivaisenluulle kehitettyä tukea ei voi käyttää kengissä. Tuotetta on saatavilla yhdessä koossa ja se sopii useimmille miehille ja naisille.  

Artikkelinumero: HV-008

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.