Yötuet vaivaisenluuhun

19.95 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Yötuet vaivaisenluuhun (2 kpl)

Kaksi joustavaa, asentoa korjaavaa tukea sinulle, joka kärsit vaivaisenluustaTuet vakauttavat isovarpaiden nivelet yön aikana. Jos kärsit vaivaisenluusta tai isovarpaasi on alkanut kasvaa vinoon, nämä tuet sopivat juuri sinulle. 


Kaksi yötukea

Vaivaisenluun korjaamiseen yöaikana

Vasemmalle ja oikealle jalalle sopiva muotoilu

Erittäin korkealaatuiset

Sopivat miehille ja naisille


Apuvälineet vinoille isovarpaan nivelille

Näiden tukien etu markkinoiden aiempiin malleihin verrattuna on niiden joustavuus. Nämä yötuet sopivat nimittäin sekä vasempaan että oikeaan jalkaan. Yötuet ovat joustavat, joten ne jalassa on helpompi kävellä.

Näin käytät yötukia

Jalkojen asentoa korjaavat tuet on helppo pukea päälle ja säätää, ja ne on myös helppo kiinnittää tarranauhojen avulla. Vaivaisenluulle kehitettyä yötukea ei voi käyttää kengissä. Tuotetta on saatavana yhdessä koossa, joka sopii useimmille miehille ja naisille.

Artikkelinumero: HV-008

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.