Vaivaisenluun tuet (2 kpl)

Varastossa.

21.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Suosittu vaivaisenluun tuki

Pari (2 kpl) pehmeitä ja mukavia vaivaisenluun tukia. Nämä suositut tuet oikaisevat ja tukevat isovarpaiden niveliä saaden ne oikeaan asentoon. Venyvän sukan ansiosta tuki on sopiva kaikenkokoisille jaloille.

Kantapään taakse kiinnitettävän hihnan ansiosta tuki pysyy oikeassa asennossa koko päivän liukumatta kengässä.


Vaivaisenluun tuki

Oikaisee isonvarpaan niveltä

Kuormitusta ja kipua lievittävä

Toimitus 3–4 päivässä


Oikaisee isovarpaan oikeaan asentoon

Tämän suositun vaivaisenluun tuen tehtävänä on tarjota tukea ja kivunlievitystä vaivaisenluun yhteydessä, joka on sisäänpäin kääntyneestä isovarpaasta tunnistettava jalkavaiva. Tämän tuotteen ostaessasi saat kaksi tukea, jotka sijoitetaan isovarpaiden ympärille. Tuet sekä auttavat oikaisemaan isovarpaat oikeaan asentoon että lievittävät kuormitusta ja kipua.

Nämä tuet on erityisesti muotoiltu istumaan jaloissa mukavasti. Niitä voidaan käyttää sekä päivä- että yöaikaan optimaalisen kivunlievityksen saavuttamiseksi. Tuet ovat helppokäyttöiset ja ne voivat auttaa ehkäisemään tilan heikkenemistä.

Artikkelinumero: HV-023

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.