Isovarpaan oikaisija (vaivaisenluulle)

Varastossa.

41.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Isovarpaan oikaisija (vaivaisenluulle)

Onko isovarpaasi nivel kasvanut vinoon? Vaivaisenluu on yleinen ortopedinen vaiva, joka aiheuttaa usein kipua. Tämän isovarpaan oikaisijan avulla voit oikaista isovarpaan asentoa samalla, kun saat lievitystä epämiellyttäviin oireisiin, kuten kipuun ja turvotukseen.


Oikaise vinoon kasvanutta isovarpaan niveltä

Kulma säädettävissä säätöpyörästä

Lievittää kipua ja kuormitusta

Sopii miehille ja naisille

Toimitus 3–4 päivässä


Säädä asentoa säätöpyörän avulla

Isovarpaan kulman oikaiseminen käy helposti säätöpyörää kääntämällä. Kiristä ruuvia vähitellen. Näin saat vedettyä isovarpaan niveltä kevyesti ilman, että se tekee kipeää. Mikäli koet kipua tai epämukavuutta, isovarpaasi on kasvanut vinoon liian suuressa kulmassa.

Vähennä vaivaisenluun aiheuttamaa kipua yöaikaan

Korjaustukea voidaan käyttää koko päivän ajan. Se sopii hyvin käytettäväksi myös yöaikaan nukkuessasi.

Miellyttävä istuvuus

Isovarpaan oikaisijassa on ainutlaatuisen pehmeää ja miellyttävää materiaalia, joka tarjoaa hyvän istuvuuden ja optimaalisen mukavuuden. Sen sisäpuoli on päällystetty pehmeällä ja mukavalla silikonipinnalla, joka auttaa välttymään hiertymiltä. Isovarpaan oikaisijassa on myös säädettävä hihna, jonka avulla voit säätää sen istumaan jalkaasi täydellisesti saadaksesi parhaan mahdollisen tuen.

Artikkelinumero: HV-024

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.