Tukisukat väri (5 paria)

Varastossa.

44.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Viisi paria värikkäitä tukisukkia

Paketti sisältää viisi paria suosittuja tukisukkia ihanissa väreissä ja kuvioissa, jotka vähentävät jalkojen väsymystä, parantavat verenkiertoa ja vähentävät veritulppien riskiä. Tukisukat ovat erinomainen apuväline sinulle, joka kuormitat jalkojasi paljon työssä tai vapaa-ajalla. 


Viisi paria tukisukkia

Tukevat väsyneitä jalkoja

Parantaa verenkiertoa

Pehmeät ja mukavat

Luokka 1, 15-21 mmHg

Korkea laatu


Tukisukat parantavat verenkiertoa

Käyttämällä tukisukkia vähennät turvotusten, suonikohjujen ja veritulppien riskiä jaloissa. Sukat auttavat sinua myös jaksamaan kauemmin ja saavat jalkasi tuntemaan olonsa pirteämmäksi. Tukisukkia kutsutaan myös kompressiosukiksi niiden tukevien ominaisuuksien ansiosta. 

Tukisukkien materiaali on 80% Polyamidia, 20% Elastaania.

Säären leveimmältä kohdalta:
29–35 cm - Valitse koko pieni
36–42 cm - Valitse koko iso 

Nilkasta:
19–22 cm - Valitse koko pieni
22–25 cm - Valitse koko iso 

Toimitetaan viidessä eri kuosissa ja värissä. Raidalliset tukisukat, pilkulliset tukisukat, tukisukat tassuilla, tukisukat sydämillä sekä ruudulliset tukisukat. Kaikki variantit toimitetaan kahden parin pakkauksissa. 

Käsinpesu 30 asteessa ja ilmakuivatus.

Artikkelinumero: SSP-005

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.