Tukisukat pohkeille (vihreät)

Varastossa.

14.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Tukisukat urheilulajeihin

Korkealaatuiset tukisukat, jotka sopivat erinomaisesti fyysisiin aktiviteetteihin ja urheiluun. Kompressiosukat parantavat jalkojen verenkiertoa ja tarjoavat tukea jaloille kävellessä, juostessa tai urheillessa, ja niiden ansiosta jaksat suoriutua tarvittavan lisäprosentin verran.


Tukisukat pohkeille

Verenkiertoa parantavat

Vahingoittumisriskiä pienentävät

Pehmeät ja mukavat

Kompressio: 25–30 mmHg


Tukisukat urheiluun ja juoksuun

Nämä tukisukat ovat optimaaliset käytettäviksi fyysisissä aktiviteeteissa ja urheilussa, kuten juoksussa, mailapeleissä tai palloilulajeissa. Kun verenkierto jaloissa paranee, samalla parantuvat myös lihasvoima ja hapensaanti, minkä ansiosta voit suoriutua paremmin.

Kompressiosukat parantavat palautumista

Kompressiosukat edesauttavat myös kehon palautumista levon aikana. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, kuinka voimakkaasta, räjähtävästä ja jopa kivuliaasta suorituksesta palautuminen on tehokkaampaa kompressiosukkien avulla. Nämä tukisukat vähentävät kipua, lisäävät räjähtävyyttä sekä parantavat palautumista.


Tukisukat toimitetaan pareina kahden kappaleen pakkauksessa. Käsinpesu 30 asteessa ja kuivaus huoneenlämmössä.

Artikkelinumero: 640

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.