Tukisukat nilkoille (vihreät)

Varastossa.

8.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Nilkkasukat kompressiolla

Tukevat nilkkasukat, jotka tarjoavat sekä kompressiota nilkoille että lisätukea jaloille. Nämä nilkkasukat sopivat erinomaisesti juoksuun tai urheiluun. Lisäksi ne sopivat hyvin myös sinulle, joka liikut paljon työssä tai vapaa-ajalla. Nilkkasukat tarjoavat jaloille kompressiota ja ne ovat mukavat käytössä. 


Tukea tarjoavat nilkkasukat

Nilkkoja vakauttavat

Sopivat urheilulajeihin


Tukisukat nilkoille

Nämä nilkkasukat tarjoavat nilkkojen ja jalkojen ympärille miellyttävän paineen, parantaen näin jalkojen verenkiertoa. Tukisukkia voi käyttää kaikenlaisissa kengissä riippumatta siitä, käytätkö enemmän vapaa-ajan kenkiä, työkenkiä vai urheilukenkiä. Mikäli jalkasi tuntuvat väsyneiltä, nämä nilkkasukat voivat tehdä sinulle ihmeitä. Tukisukkia käyttämällä jalkojesi verenkierto paranee ja jaksat seistä, kävellä tai juosta pidempään.  

Nilkkasukat urheiluun ja juoksuun

Nämä kompressiota tarjoavat tukisukat sopivat erinomaisesti erittäin intensiivisiin urheilulajeihin. Urheiluaktiviteetit, kuten juoksu, salibandy tai mailapelit, sujuvat helpommin käyttäessäsi kompressiosukkia. Lisäksi vähennät niiden avulla nilkkojen nyrjähdyksen riskiä. Liukumattomat pohjat sukkien alla saavat nämä sukat sopimaan erinomaisesti käytettäviksi myös ilman kenkiä lattialla tai matolla treenatessa (esimerkiksi pilateksessa tai joogassa) lajeissa, joissa ei käytetä kenkiä.

Parantavat jalkojen verenkiertoa

Kompressiota tarjoavia nilkkasukkia käyttämällä tarjoat jaloillesi parhaat mahdolliset edellytykset jaksaa pidempään. Kompressiolla varustetut nilkkasukat nimittäin parantavat jalkojen verenkiertoa, mikä vähentää muun muassa ylikuormitusvammojen riskiä. Kompressiosukkien ansiosta voit verenkierron lisääntyessä treenata tehokkaammin, ehkäistä vammojen syntymistä ja samalla vähentää lihasten väsymistä ja aristamista treenaamista seuraavana päivänä.

Tukisukat toimitetaan pareina kahden kappaleen pakkauksessa. Käsinpesu 30 asteessa ja kuivaus huoneenlämmössä.

Artikkelinumero: 635

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.