Oranssit tukisukat aktiviteetteihin

Varastossa.

14.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Oranssit tukisukat aktiviteetteihin

Oranssit tukisukat, jotka auttavat parantamaan verenkiertoa jaloissasi ja säärissäsi. Kompressiosukat ehkäisevät muun muassa suonikohjujen muodostumista, vähentävät loukkaantumisen riskiä treenatessa sekä auttavat pitämään jalkojen verenkierron käynnissä.


Parantavat verenkiertoa

Vähentävät loukkaantumisen riskiä

Pehmeät ja miellyttävät

Kompressio: 25–30 mmHg

Korkealaatuiset


Tukisukat aktiiviseen elämäntapaan

Nämä tukisukat sopivat erinomaisesti sinulle, joka olet aktiivinen. Mahdollisesti seisot tai kävelet paljon töissä tai vapaa-aikana. Lisäksi kompressiosukat sopivat erinomaisesti myös sinulle, joka tykkäät urheilla. Sukat voivat parantaa suorituksiasi sekä vähentää lihasvaurioiden ja kramppien riskiä. Ne myös ehkäisevät hiertymiä, joita voi muuten helposti syntyä treenaamisen aikana.

Asteittainen, 25–30 mmHg kompressio stimuloi jalkoja parantaen verenkiertoa ja tarjoaa sillä tavoin nopeamman palautumisen.


Pohkeen leveimmän kohdan ympärysmitta:
29–35 cm – Valitse pieni koko
36–42 cm – Valitse suuri koko

Nilkan ympärysmitta:
19–22 cm – Valitse pieni koko
22–25 cm – Valitse suuri koko

Tukisukat toimitetaan pareina kahden kappaleen pakkauksessa. Käsinpesu 30-asteisessa vedessä ja kuivaus huoneenlämmössä.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: 089007

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.