Tukisukat pohkeille (mustat)

Varastossa.

9.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Tukisukat pohkeille

Korkealaatuiset tukisukat, jotka sopivat urheiluun ja juoksuun. Pohjemalliset tukisukat on valmistettu kompressiomateriaalista, joka vähentää lihasten värinää ja tarkentaa lihasvoimaa. Kanavaneulottu rakenne tarjoaa optimaalisen ilmanvaihdon ja kosteuden siirron.


Tukisukat urheiluun

Parantavat verenkiertoa

Vähentävät vammautumisriskiä

Mukavat käytössä

Kompressio: 25–30 mmHg


Tukisukat pohkeille urheiluun ja juoksuun

Nämä tukisukat sopivat optimaalisesti fyysisiin aktiviteetteihin, kuten esimerkiksi juoksuun, mailapeleihin (padel, tennis, sulkapallo) tai palloilulajeihin (salibandy, jalkapallo tai lentopallo). Kun jalkojesi verenkierto paranee, parannat samalla myös lihasvoimaa ja hapensaantia, minkä ansiosta voit yltää parempiin suorituksiin.

Kompressiosukat edistävät palautumista

Kompressiosukat edesauttavat myös kehon palautumista levon aikana. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, kuinka voimakkaasta, räjähtävästä ja jopa kivuliaasta suorituksesta palautuminen on tehokkaampaa kompressiosukkien avulla. Nämä tukisukat vähentävät kipua, lisäävät räjähtävyyttä sekä parantavat palautumista.


Tukisukat toimitetaan pareina kahden kappaleen pakkauksessa. Käsinpesu 30 asteessa ja kuivaus huoneenlämmössä.

Artikkelinumero: SS-021

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.