Tukisukat urheiluun (vihreät)

Varastossa.

12.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Tukisukat urheiluun (vihreät)

Urheiluun kehitetyt tukisukat, jotka parantavat jalkojen verenkiertoa ja saavat jaksamaan pidempään. Kompressiosukat tarjoavat lisävoimaa, jonka ansiosta jaksat suoriutua tarvittavan lisäprosentin verran juoksureitillä tai urheilukentällä. Lisäksi ne vähentävät vahingoittumisriskiä!


Tukisukat pohkeille

Verenkiertoa parantavat

Vahingoittumisriskiä pienentävät

Pehmeät ja mukavat

Kompressio: 25–30 mmHg


Tukisukat urheiluun ja juoksuun

Tukisukat ovat optimaaliset käytettäviksi fyysisissä aktiviteeteissa ja urheilussa, kuten juoksussa, mailapeleissä tai vaikkapa palloilulajeissa. Kun verenkierto jaloissa paranee, samalla parantuvat myös jalkojen lihasvoima ja hapensaanti, minkä ansiosta voit suoriutua paremmin.

Kompressiosukat parantavat palautumista

Kompressiosukat edesauttavat myös kehon palautumista levon aikana. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, kuinka voimakkaasta, räjähtävästä ja jopa kivuliaasta suorituksesta palautuminen on tehokkaampaa kompressiosukkien avulla. Nämä tukisukat vähentävät kipua, lisäävät räjähtävyyttä sekä parantavat palautumista.

Tukisukat toimitetaan pareina kahden kappaleen pakkauksessa. Käsinpesu 30 asteessa ja kuivaus huoneenlämmössä.

Artikkelinumero: 642

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.