Tukisukat hoitoalalle (valkoiset)

Varastossa.

12.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Tukisukat hoitohenkilöstölle

Ihastuttavat tukisukat iloisella hoitoalaan sopivalla kuva-aiheella sopivat hoitoalalla työskentelevälle. Pitkät päivät seisoma-asennossa tai runsas kävely työpäivän aikana saattavat tuntua vaativalta jaloille ja säärille. Näiden ihastuttavien tukisukkien avulla jalkasi ja sääresi saavat tervetullutta kuormituksen lievitystä.


Tukevat väsyneitä jalkoja

Parantavat verenkiertoa

Pehmeät ja miellyttävät

Vähentävät jalkojen turvotusta

Kompressio: 16–18 mmHg

Korkealaatuiset


Kuormitusta lievittävät tukisukat

Näitä mukavia tukisukkia käyttämällä lievität jalkojesi ja sääriesi kuormitusta pitkinä, kuluttavina päivinä. Tukisukkia käytetään parantamaan jalkojen verenkiertoa. Näiden kompressiosukkien tarjoama lisäpaine ehkäisee muun muassa veritulpan ja suonikohjujen muodostumista.

Samanaikaisesti tukisukat ehkäisevät myös jalkojen turvotusta. Tukisukat lievittävät väsyneiden jalkojen kuormitusta tarjoten jaloille ihanan, hierovan vaikutuksen.

Hoitohenkilöstölle sopivat tukisukat

Tukisukat sopivat erinomaisesti hoitohenkilöstölle, kuten lääkäreille, sairaanhoitajille, lähihoitajille ja muille hoitoalalla työskenteleville. Näiden kauniiden tukisukkien kuviointi puhuu tehokkaasti puolestaan.


Pohkeen leveimmän kohdan ympärysmitta:
29–35 cm – Valitse pieni koko
36–42 cm – Valitse suuri koko

Nilkan ympärysmitta:
19–22 cm – Valitse pieni koko
22–25 cm – Valitse suuri koko

Tukisukat toimitetaan pareina kahden kappaleen pakkauksessa. Käsinpesu 30-asteisessa vedessä ja kuivaus huoneenlämmössä.

Artikkelinumero: 492

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.