NIlkkatuki (lämmin / kylmä)

Varastossa.

29.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


NIlkkatuki (lämmin / kylmä)

Nilkkatuki joka lämmittää tai viilentää. Onko nilkkasi kipeä? Haluatko päästä eroon nilkkakivusta tai nopeuttaa paranemisprosessia? Voit lämmittää tämän ihanan mukavan nilkkatuen mikroaaltouunissa tai viilentää sen jääkaapissa ennen käyttöä. Se auttaa lievittämään kipua ja nopeuttamaan nilkan paranemisprosessia, kun olet esimerkiksi nyrjäyttänyt jalkasi.


Vähennä nilkkakipua lämmön/kylmän avulla

Voidaan lämmittää mikroaaltouunissa

Voidaan viilentää jääkaapissa

Nopeuttaa paranemisprosessia


Nilkkatuki lämmittää nilkkaa

Jos olet loukannut nilkkasi esimerkiksi jalkaterän nyrjähdyksen vuoksi tai jos kärsit nivelrikosta tai nivelkivusta, nämä nilkkatuet voivat auttaa sinua lisäämään liikkuvuutta ja vähentämään kipua. Lisäksi nilkkatuen lämpö nopeuttaa nilkan paranemisprosessia. Lämmitä mukana tulevaa geelityynyä hetki mikroaaltouunissa, jonka jälkeen voit nauttia nilkkatuen tarjoamasta rentoutumisesta ja kivunlievityksestä nilkallesi.

Nilkkatuki viilentää nilkkaa

Nilkkatuki toimii yhtä hyvin riippumatta siitä, haluatko viilentää nilkkaasi vai lämmittää kipeää aluetta nilkan ympärillä. Uusissa vammoissa, kuten jalkaterän nyrjähdys tai venähdys, nopea kylmähoito voi auttaa vähentämään nilkan turvotusta ja kipua. Laittamalla mukana olevan geelityynyn hetkeksi jääkaappiin tai pakastimeen saat mukavaa viilennystä kipeään nilkkaan.

Nopeuttaa paranemista ja ehkäisee vammoja

Tämän älykkään nilkkatuen avulla, jota voit käyttää sekä lämmittämään että viilentämään, voit ehkäistä nilkkavammoja, lievittää kipua onnettomuuden sattuessa tai nopeuttaa vanhojen vammojen paranemisprosessia.

Viilentävä vaikutus - laita geelityyny pakastimeen noin kahdeksi tunniksi ennen käyttöä.

Lämmittävä vaikutus - laita geelityyny mikroaaltouuniin alla olevien ohjeiden mukaisesti:

  • 800 W: 40 sekuntia
  • 1000 W: 30 sekuntia
  • 1200 W: 20 sekuntia


Artikkelinumero: OS-034

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.