Nilkkaketju arundo

Varastossa.

9.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Nilkkaketju – koru nilkkaa koristamaan

Eksklusiivinen nilkkaketju kauniilla yksityiskohdilla. Nilkkaketju on muotoilultaan siro ja sopii erinomaisesti tyylikkääksi yksityiskohdaksi halutessasi vahvistaa tyyliäsi valitsemalla nilkkakorun avonaisten kenkien pariksi.


Kaunis nilkkaketju nilkkaasi koristamaan

Sopii käytettäväksi avonaisten kenkien kanssa

Täydellinen rannalle

Laadukas


Nilkkaketju nilkkaan ripustettavaksi

Tämä eksklusiivinen nilkkaketju on kaunis asuste, kun haluat korostaa tyyliäsi kesäkengät valitessasi. Nilkkaketju sopii erityisen hyvin käytettäväksi avonaisten kesäkenkien kanssa yhdessä lyhyempien housujen tai hameen kanssa. Lisäksi tämä nilkkaketju sopii tietysti käytettäväksi myös talvikuukausina, esimerkiksi cocktailmekon ja korkokenkien kanssa.

Nilkkaketju säädettävällä koolla

Voit säätää nilkkaketjun kokoa kätevästi mukauttamalla ketjun pituuden nilkkaasi sopivaksi. Nilkkaketju itsessään on 20 senttimetrin pituinen. Mukana toimitettavan, säädettävän pidennysketjun avulla voit pidentää nilkkaketjua jopa 25 senttimetrin pituuteen.

Toimitetaan mustassa samettipussissa.

Säädettävä pituus: 20–25 senttimetriä

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: FS-008

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.