Nilkkaketju argentum

Varastossa.

9.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Nilkkaketju argentum

Tyylikäs hopeanvärinen nilkkaketju tyylikkäillä helmien muotoisilla riipuksilla. Nilkkaketju on muotoilultaan siro ja sopii erinomaisesti upeaksi ja tyylikkääksi yksityiskohdaksi, kun haluat korostaa tyyliäsi avonaiset kesäkengät valitessasi.


Tyylikäs nilkkaketju

Sopii käytettäväksi avonaisten kenkien kanssa

Täydellinen rannalle

Laadukas


Nilkkaketju kesäkenkien kanssa käytettäväksi

Nilkkaketju sopii hyvin avonaisten kesäkenkien kanssa käytettäväksi ja siitä tulee kaunis ja tyylikäs yksityiskohta asuihisi kesäkaudella. Nilkkaketju sopii myös käytettäväksi rannalla.

Nilkkaketju säädettävällä koolla

Voit säätää nilkkaketjun kokoa kätevästi mukauttamalla ketjun pituuden nilkkaasi sopivaksi. Nilkkaketju itsessään on 20 senttimetrin pituinen. Säädettävän pidennysketjun avulla voit pidentää nilkkaketjua jopa 25 senttimetrin pituuteen.

Toimitetaan mustassa samettipussissa.

Säädettävä pituus: 20–25 senttimetriä

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: FS-006

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.