Nilkkaketju cordibus

Varastossa.

9.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Nilkkaketju cordibus sydänriipuksella

Siro ja tyylikäs nilkkaketju elegantilla sydämen muotoisella riipuksella. Kaunis nilkkaketju toimii tyylikkäänä yksityiskohtana avonaisiin kesäkenkiin yhdistettynä. Nilkkaketjuun kuuluu kaksi ketjua, jotka asettuvat päällekkäin kuvan osoittamalla tavalla.


Tyylikäs nilkkaketju sydänriipuksella

Sopii käytettäväksi avonaisten kenkien kanssa

Täydellinen rannalle

Laadukas


Tyylikäs nilkkaketju avonaisiin kenkiin yhdistettäväksi

Nilkkaketju sopii hyvin yhdistettäväksi avonaisiin kenkiin ja siitä tulee upea yksityiskohta kesäkauden asuihisi. Nilkkaketju sopii tietysti käytettäväksi myös talvikuukausina, ja se voi näyttää erittäin kauniilta esimerkiksi cocktailmekon kanssa uudenvuoden juhlissa.

Nilkkaketju säädettävällä koolla

Voit säätää nilkkaketjun kokoa kätevästi mukauttamalla ketjun pituuden nilkkaasi sopivaksi. Nilkkaketju on itsessään 20 senttimetrin pituinen. Säädettävän pidennysketjun avulla voit pidentää nilkkaketjua jopa 25 senttimetrin pituuteen.

Toimitetaan mustassa samettipussissa.

Säädettävä pituus: 20–25 senttimetriä

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: FS-010

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.