Nilkkaketju stella

Varastossa.

9.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Nilkkaketju stella

Tyylikäs nilkkaketju kahdella kauniilla riipuksella elefantin ja tähden muodossa. Nilkkakoru on kaunis ja sopii täydellisesti elegantiksi yksityiskohdaksi halutessasi vahvistaa tyyliäsi avonaiset kengät valitessasi.


Kaunis nilkkaketju riipuksilla

Sopii käytettäväksi avonaisten kenkien kanssa

Täydellinen rannalle

Laadukas


Nilkkaketju avonaisiin kenkiin yhdistettäväksi

Tämä elegantti nilkkaketju on fantastinen asuste, jota voit käyttää halutessasi korostaa tyyliäsi. Nilkkaketju sopii erityisen hyvin avonaisten kesäkenkien kanssa käytettäväksi yhdessä lyhyempien housujen tai hameen kanssa. Lisäksi tämä nilkkaketju sopii tietysti käytettäväksi myös talvikuukausina, esimerkiksi cocktailmekon ja korkokenkien kanssa.

Nilkkaketju säädettävällä koolla

Voit säätää nilkkaketjun kokoa kätevästi mukauttamalla ketjun pituuden nilkkaasi sopivaksi. Nilkkaketju itsessään on 20 senttimetrin pituinen. Mukana toimitettavan, säädettävän pidennysketjun avulla voit pidentää nilkkaketjua jopa 25 senttimetrin pituuteen.

Toimitetaan mustassa samettipussissa.

Säädettävä pituus: 20–25 senttimetriä

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: FS-012

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.