Nilkkaketju agitare

Varastossa.

9.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kaunis nilkkaketju timanttikivillä

Fantastisen kaunis nilkkaketju välkehtivillä, timantteja ja jalokiviä muistuttavilla kivillä. Nilkkaketju on muotoilultaan siro ja sopii täydellisesti tyylikkääksi yksityiskohdaksi, kun haluat täydentää asuasi avonaiset kengät valitessasi.


Kaunis nilkkaketju timanttikivillä

Sopii käytettäväksi avonaisten kenkien kanssa

Täydellinen rannalle

Laadukas


Nilkkaketju avonaisten kenkien kanssa käytettäväksi

Nilkkaketju on fantastinen asuste halutessasi korostaa tyyliäsi. Nilkkaketju sopii erityisen hyvin kesäpukeutumiseen käyttäessäsi avonaisia kenkiä yhdessä lyhyempien housujen tai hameen kanssa. Nilkkaketju sopii tietysti käytettäväksi myös talvikuukausina, esimerkiksi cocktailmekon kanssa uudenvuoden juhlissa. 

Nilkkaketju säädettävällä koolla

Voit säätää nilkkaketjun kokoa kätevästi mukauttamalla ketjun pituuden nilkkaasi sopivaksi. Nilkkaketju itsessään on 20 senttimetrin pituinen. Säädettävän pidennysketjun avulla voit pidentää nilkkaketjua jopa 25 senttimetrin pituuteen.

Toimitetaan mustassa samettipussissa.

Säädettävä pituus: 20–25 senttimetriä. 

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: FS-001

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.