Pohjalliset kantakupeilla

399.00 EUR

Valitettavasti tuotetta ei ole varastossa.


posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Pohjalliset (2 kpl) pehmeillä kantakupeilla

Fantastiset pohjalliset kantapäille kohdistetulla lisätuella ja mukavuudella. Pohjalliset ovat ergonomisesti muotoillut ja niiden ansiosta saat erinomaisen kuormituksen lievityksen jokaiselle ottamallesi askeleelle. Välty kantapääkivuilta näiden vaimentavien pohjallisten avulla. Valmistettu korkista.


Pohjalliset kantakupeilla (2 kpl)

Vähentävät kantapääkipuja

Myötäilevät jalkaholvia

Korkealaatuiset


Pohjalliset kantakupeilla

Kantakupit pohjallisten kantapäissä aikaansaavat sen, että kantapääsi pysyvät pehmeässä ja miellyttävässä asennossa koko päivän ajan. Näitä pohjallisia käyttäessäsi huomaat nopeasti, kuinka jalkojesi kuormitus lievittyy mukavasti. Pitkät päivät kovissa kengissä tasaisilla lattioilla voivat tuottaa voimakasta kipua kantapäihin. Näiden pohjallisten avulla kivusta pääsee eroon tuota pikaa.

Ergonominen jalkaholvin tuki 

Pohjallisissa on jalkaholvia mukaileva muotoilu. Kevyesti kuperan muotoilun ansiosta jalkasi pysyvät kengissäsi täydellisessä asennossa koko päivän ajan. Kärsitpä sitten lattajaloista tai lievemmästä pronaatiosta askelluksessasi, näitä pohjallisia käyttämällä jalkasi saavat täydellisen asennon.

Korkista valmistetut pohjalliset

Pohjallisten pohjalevyt on valmistettu kestävästä korkista. Kestävyydellä tarkoitamme kahta asiaa. Ensinnäkin nämä pohjalliset ovat kulutusta kestävät ja laadukkaat. Toiseksi korkki on ympäristön näkökulmasta kestävä materiaali. Pohjallisissa käytetty korkkitammi voi nimittäin olla jopa 300 vuotta vanhaa, ja korkin puusta kuoriminen ei vahingoita itse korkkitammea. Riittää, että puu kuoritaan kerran kymmenessä vuodessa, minkä jälkeen puuhun alkaa kasvaa uutta korkkia.

Artikkelinumero: 557

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.