Yösukka (plantaarifaskiitti)

Varastossa.

34.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Yösukka lievittää kantapääkipua

Onko kantapääsi kipeä? Tämä tehokas yösukka auttaa sinua yön aikana nukkuessasi. Venyttämällä suurta, jalkapohjassa olevaa, kantaluuhun kiinnittyvää plantaarifaskiittijännettä, voit päästä eroon kantapääkivuista, jotka johtuvat muun muassa kalkkikertymästä.

Yösukka venyttää ongelma-aluetta hitaasti ja hellävaraisesti yöllä. Venyttämällä kipeää jännettä 6-7 tunnin unen aikana, kantapääkipu vähenee.


Yösukka kalkkikertymä-ongelmaan

Venyttää plantaarifaskiittia

Poistaa kantapääkipua

Lievittää jalankaaren kipua

Toimitus 3-4 päivässä


Yösukka lievittää plantaarifaskiittia

Plantaarifaskiitille on ominaista kipu kantapään alla tai kantapään sisäsyrjällä. Jalkaterän venytys yhdessä liikunnan kanssa voi vähentää kantapääkipua. Tämä yösukka venyttää jalkaa hitaasti yön aikana nukkuessasi, mikä vähentää kantapääkipua.

Vähennä plantaarifaskiittia nukkuessasi

Tämä yösukka on tehokas apu kantapääkivun ja plantaarifaskiitin hoidossa. Tämän yösukan avulla voit vähentää jalkaasi kohdistuvaa kipua. Yösukka venyttää jalkapohjassa olevaa kivuliasta jännettä hitaasti ja hellävaraisesti ja tunnet yleensä eron jo seuraavana aamuna.

Sopii sekä oikeaan että vasempaan jalkaan

Yösukkaa voi käyttää sekä oikeassa että vasemmassa jalassa. Se on suunniteltu luomaan jalkaterälle hidas, hellävarainen mutta erittäin tehokas venytys. On tavallista, että kantapääkipua esiintyy aamuisin, pian heräämisen jälkeen. Päivän aikana kantapääkivut ovat yleensä lievempiä, koska jalkaterä venyy luonnollisen askeleen vaikutuksesta.

Käyttämällä yösukkaa voit venyttää jalkaterääsi hellävaraisesti yön aikana - ja herätä aamulla ilman kantapääkipua.

Artikkelinumero: OS-038

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.