Lisäpituutta tarjoavat pohjalliset

Varastossa.

19.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Saa viisi senttimetriä lisäpituutta kantapään pohjallisilla

Nämä mukavat kantapään pohjalliset tarjoavat sinulle 3–5 senttimetriä lisäpituutta kahdessa tasossa ilman, että kukaan huomaa sinun käyttävän niitä. Kantapään pohjalliset ovat mukavat ja pehmeästi iskuja vaimentavat samalla, kun ne saavat sinut näyttämään pidemmältä.


Saa viisi senttimetriä lisäpituutta

Pehmeät ja mukavat

Kaikille miehille ja naisille


Pohjallisia on korotettu kolme senttimetriä kantapäiden kohdalta. Lisäksi mukana toimitetaan ylimääräiset kahden senttimetrin lisäosat, joita käyttämällä saat lisäpituutta jopa kokonaiset viisi senttimetriä. Kantapään pohjalliset tuntuvat pehmeiltä kantapäiden alla. Pohjallisten pinta on päällystetty pehmeällä memory foam -materiaalista valmistetulla huovalla, joka muotoutuu yksilöllisesti jalkojesi mukaiseksi.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: SI-005

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.