Pohjalliset luupiikin hoitoon

Varastossa.

14.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pohjalliset luupiikin hoitoon

Luupiikki paranee yleensä itsestään. Voi kuitenkin kestää useita kuukausia tai vuosia, ennen kuin vaivat häviävät. Luupiikkiin kehitettyjen pohjallisten avulla pääset eroon kivusta välittömästi.


Vähentävät kantapääkipua 

Lievittävät kuormitusta luupiikin yhteydessä

One-size – yksi koko sopii kaikille


Luupiikkiä lievittävät kantapään pohjalliset

Kun käytät näitä pehmeitä ja mukavia kantapään pohjallisia, luupiikin aiheuttama kipu vähenee välittömästi. Pohjalliset on valmistettu u-muotoiseksi sataprosenttisesta silikonista.

Mukavat kantapään pohjalliset

Nämä ihanat kantapään pohjalliset antavat vakautta kantapäillesi. Pohjalliset on valmistettu pehmeästä silikonikumista ja ne ovat korkealaatuiset. Aseta pohjalliset kenkiin ja ne pysyvät paikoillaan, sillä ne ovat itsekiinnittyvät.

Välty kantapääkivuilta

Näiden luupiikkin kehitettyjen kantapään pohjallisten avulla vältyt kantapääkivuilta. Pitkät päivät jalkojen päällä seistessä tai kävellessä voivat aiheuttaa jalkoihin kulumia. Näitä luupiikkiä ehkäiseviä kantapään pohjallisia käyttämällä lievität kantapään alapuolelle kohdistuvaa kuormitusta miellyttävällä tavalla. Nämä pohjalliset sopivat sekä miehille, naisille että lapsille.


KokoKorkeusLeveysPituus
Pieni6 mm6,2 cm6,8 cm
Suuri6 mm6,8 cm11 cm


Materiaali: Silikageeli 100%

Artikkelinumero: 064002

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.