Kantapään pohjalliset (pihtipolvet)

Varastossa.

9.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pihtipolvisuutta ehkäisevät kantapään pohjalliset

Kantapään pohjalliset korjaavat nilkkojen kulmia, mikä puolestaan pakottaa jalat oikeaan, suoraan asentoon. Tämän ansiosta sinä, jolla on pihtipolvet, saat jalkasi asettumaan oikeaan asentoon. Pohjalliset ovat pehmeät ja miellyttävät ja niitä voivat käyttää sekä miehet että naiset.


Ehkäisee pihtipolvisuutta

Pehmeät ja mukavat

One-size – yksi koko sopii kaikille


Pihtipolvisuus

Pihtipolvisuudelle on ominaista se, että polvet koskettavat toisiaan ilman, että jalat olisivat kiinni toisissaan. Pihtipolvisuus aiheutuu yleensä seuraavien vaivojen yhteistuloksena: reisiluun ulospäin kiertyminen, polven yliojennus ja jalkojen supinaatio. Joissakin tapauksissa jalat voivat myös olla pronatoivat. Pihtipolvisuuden lievittämiseksi lonkkia tulisi venyttää ulospäin kiertämällä. Lisäksi kengissä tulisi käyttää pohjallisia, jotka säätävät nilkan ja jalan asentoa.

Pihtipolvisuutta ehkäiseviä kantapään pohjallisia käyttämällä voidaan säätää kantapäiden asentoa, jolloin jalat ja polvet tulevat automaattisesti painetuiksi ulospäin seistessäsi tai kävellessäsi. 

Artikkelinumero: HI-014

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.