Pehmeät kantakupit (geeli)

Varastossa.

22.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Kaksi pehmeää kantakuppia geelityynyillä

Nämä iskuja vaimentavat kantakupit tarjoavat pehmeillä silikonityynyillään tarpeellista lievitystä jalkojesi ja kantapäidesi kuormitukseen. Kantakupit lievittävät kantapäihin kohdistuvaa kuormitusta, mikä muun muassa ehkäisee luupiikin ja muiden kantapääkipujen muodostumista.


Kaksi mukavaa kantakuppia

Pehmeät geelityynyt kantapäiden kohdalla

Lievittävät kantapääkipuja

Käytetään kenkien kanssa tai ilman


Kantakupit lievittävät luupikin aiheuttamaa kipua

Nämä hellävaraiset kantakupit tarjoavat kantapäillesi fantastisen pehmeää ja hellävaraista mukavuutta. Riippumatta siitä, kärsitkö luupiikin, akillesjänteen tulehduksen tai jonkin muun vaivan aiheuttamista oireista ja koet kipua kantapäissä, kantakupit tarjoavat jaloillesi optimaalisen iskunvaimennuksen koko päivän ajaksi. 

Voidaan käyttää kenkien kanssa tai ilman

Kantakuppeja voidaan käyttää sekä sisätiloissa ilman kenkiä että myös ulkotiloissa kenkien kanssa. Kantakupit pestään käsin haaleassa ja miedossa saippuavedessä. 

Artikkelinumero: 632

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.