Venyttelynauha (plantaarifaskiittiin)

Varastossa.

29.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Venyttelynauha plantaarifaskiittiin

Nauha, jota käytetään venyttämään jalan alla kulkevaa jännettä jalkaholvin kipujen ja kantapääkipujen yhteydessä. Vähennä plantaarifaskiitin ja luupiikin aiheuttamaa kipua helpolla tavalla tämän venyttelynauhan avulla.


Venyttelynauha plantaarifaskiittiin

Vähentää kipua luupiikin yhteydessä

Lievittää jalkaholvin kipua


Hyvä harjoitus luupiikin lievittämiseksi

Jalkapohjan suurta jännettä venyttämällä voit lievittää luupiikkiä. Plantaarifaskiitti on jalan ylikuormitusvamma, joka esiintyy useimmiten kantaluun plantaris-lihaksen jänteessä. Tästä syystä plantaarifaskiitin yhteydessä esiintyy usein voimakkaita kipuja, jotka voivat johtaa luupiikkiin. Venyttämällä jalkapohjia päivittäin voit lievittää kipua ja nopeuttaa vaivan paranemisprosessia. 

Venyttele jalkojasi

Venyttelynauhaa suositellaan käytettäväksi koko jalan, eikä pelkästään jalkapohjan venyttämiseen. Venyttelynauha on korkealaatuinen ja sen käyttö on miellyttävää. Kiinnitä venyttelynauha jalan tai nilkan ympärille ja venyttele jalkaa mieltymystesi mukaan vetämällä ja venyttämällä jalkaa nauhan avulla.

Artikkelinumero: FV-021

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.