Pohjalliset luupiikkiin

Varastossa.

17.95 EUR

posti Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Luupiikin aiheuttamaa kipua lieventävät pohjalliset

Fantastisen miellyttävät pohjalliset, jotka poistavat luupiikin yhteydessä esiintyvää kipua. Pohjalliset on valmistettu sataprosenttisesta silikonistaja ne ehkäisevät kantapääkipuja seistessäsi tai kävellessäsi. Sopivat kaikenlaisiin kenkiin. 


Lieventävät luupiikin aiheuttamaa kipua 

Poistavat painetta kantapäistä

Sopivat kaikenlaisiin kenkiin

Itsekiinnittyvät alapuolet


Vähentävät kantapäihin kohdistuvaa painetta 

Pohjallisten syvennykset kantapäiden kohdalla saavat kantapäihin kohdistuvan paineen vähenemään. Se puolestaan saa esimerkiksi luupiikin aiheuttaman kivun katoamaan, ja pystyt kävelemään, seisomaan tai lähtemään kävelylenkeille kipua tuntematta. Pohjallisia voidaan käyttää kaikenlaisissa kengissä ja niissä on itsekiinnittyvä toiminto, jonka ansiosta pohjalliset eivät pääse liukumaan pois paikoiltaan kengissä. 

Pohjalliset pehmeää geeliä

Nämä pohjalliset on valmistettu pehmeästä, korkealaatuisimmasta geelistä. Tulet ihastumaan niihin ensimmäisestä askeleesta lähtien. Pohjalliset tarjoavat jaloille pehmeän ja miellyttävän alustan, joka vaimentaa iskuja jokaisella askeleella.

Artikkelinumero: 385

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset
Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.