Kantapäätyynyt geeliä (2 kpl)

Varastossa.

19.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Pehmeät kantapäätyynyt (2 kpl)

Pehmeät ja erittäin mukavat kantapäätyynyt sinulle, jolla on kipua kantapäissä. Pohjalliset sopivat kantapääkipuihin, joiden aiheuttajana on esimerkiksi luupiikki, akillesjänteen tulehdus tai ulospäin tallautunut kantapää. Voidaan käyttää kaikenlaisissa kengissä, tarjoavat kantapäille fantastisen iskunvaimennuksen. 


Kaksi pehmeää kantapäätyynyä

Lievittävät kantapäiden kuormitusta

Sopivat kaikenlaisiin kenkiin

Korkealaatuiset


Kantapäätyynyt ehkäisevät kantapääkipuja

Nämä hellävaraiset kantapäätyynyt tarjoavat kantapäillesi erittäin hyvää mukavuutta. Kärsitpä sitten luupiikistä, akillesjänteen tulehduksesta tai muun vaivan aiheuttamasta kantapääkivusta, nämä kantapäätyynyt tarjoavat koko kantapäillesi optimaalisen vaimennuksen. 

Pohjallisissa on erityisen syvä koveruus kantapäiden kohdalla, minkä ansiosta kantapäät istuvat niissä mukavasti ja vakaasti. Kantapäätyynyt ehkäisevät myös tulevia kantapäävaivoja. Pitkät päivät ahtaissa kengissä voivat saada aikaan kipua kantapäihin. Ehkäise kantapääkivut käyttämällä kengissäsi näitä pehmeitä kantapäätyynyjä.

Tutustu kaikkiin luupiikkiin kehitettyihin kantapään pohjallisiin

Artikkelinumero: 510

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.