Sukat luupiikkiin (2 kpl)

Varastossa.

24.95 EUR

Toimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Luupiikkiä ehkäisevät sukat kantapäiden geeliosioilla

Pari (2 kpl) pehmeitä geelisukkia kantapäiden pehmeällä iskunvaimennuksella lievittävät luupikin aiheuttamaa kipua. Sukissa on sisäänommellut geelityynyt kantapäiden kohdalla tarjoamassa iskunvaimennusta ja lievittämässä kantapääkipua. Pehmeän ja ihanan tuntuiset jokaisella askeleella! 


Sukat kantapäätyynyillä

Lievittävät luupiikin aiheuttamaan kipua

Iskuja vaimentavat ja mukavat


Välty kantapääkivulta

Käyttämällä näitä luupiikkiä ehkäiseviä sukkia lievität kantapääkipuja nopeasti ja helposti. Kantapääkipu voi olla sekä tuskallista että arkea haittaavaa. Kävelylle lähteminen tai pelkästään ylös nouseminen saattaa tuntua lähestulkoon mahdottomalta. Sukkien pehmeiden, silikonigeelistä valmistettujen kantapäätyynyjen ansiosta kävely tuntuu pehmeältä ja mukavalta jokaisella askeleella.

Pehmeät sukat kantapääsuojilla

Sukat ovat korkealaatuiset ja ne sopivat periaatteessa kaikkiin jalkoihin. Kangas on elastista ja se mukautuu omien jalkojesi kokoon myötäilemällä jalkojen, kantapäiden ja nilkkojen muotoa. Sisäänommellut geelityynyt kantapäiden kohdalla tarjoavat pehmeän iskunvaimennuksen.

Pestään käsin 30-asteisessa vedessä.

Katso tuotteen esittely alta

Artikkelinumero: HI-009

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.