Kuntokengät sport (musta)

Varastossa.

37.95 EURToimitus 1-3 päivää
Erittäin korkealaatuiset


Vinkki meiltä! Kenkien venyvä materiaali saa ne vaikuttamaan suurilta. Suosittelemme, että valitset yhtä kokoa pienemmän kuin käytät tavallisissa kengissäsi.

Kuntokengät maastavedoille ja vapailla painoilla

Stabiliteetti on avain raskaiden nostojen ja vapaiden painojen voimaharjoitteluun. Käyttämällä kuntokenkiä, joissa on litteä pohja, saat suoran yhteyden lattiaan, mikä antaa sinulle vakaan pohjan työskennellä.

Kuntokengät ovat litteät ilman iskunvaimentavaa sisäpohjaa, mikä korostaa jalkojen luonnollista asentoa ja aktivoi jalkojen lihaksia. Täydellinen maastavedoissa, kyykyissä tai muissa vapailla painoilla tehtävissä harjoituksissa.


Suositut kuntokengät harjoitteluun

Vapaiden painojen harjoitteluun

Edistää luonnollista jalan asentoa

Aktivoi jalkojen ja varpaiden lihaksia

Toimitus 2-4 päivässä


Aktivoi jalat luonnollisesti harjoittelun aikana

Kuntokengät on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka tarjoavat sekä mukavuutta että kestävyyttä. Ne on suunniteltu sopimaan täydellisesti jalan ympärille ja antamaan sinulle oikea määrä tukea harjoituksissasi. Litteällä pohjalla saat myös lisääntynyttä voimansiirtoa maasta kehoon. Tämä tarkoittaa, että voit hyödyntää kehon voimaa maksimaalisesti ja saavuttaa harjoittelutavoitteesi nopeammin.

Miksi sinun pitäisi käyttää litteitä kuntokenkiä

Tavallisten kuntokenkien käyttäminen pehmeällä pohjalla on hyvä esimerkiksi juoksuharjoituksissa. Mutta kun teet harjoituksia kuten maastavetoja tai kyykkyjä, on tärkeää olla oikea muoto ja tekniikka. Litteät kuntokengät auttavat edistämään oikeaa kehon asentoa pitämällä jalan neutraalissa asennossa.

Tämä vähentää loukkaantumisriskiä ja polvien ja selän ylikuormitusta. Voit keskittyä suorittamaan harjoitukset oikein ja maksimoimaan harjoittelutehokkuutesi.

KokoTuotenumero
Koko 35SP-021-35
Koko 36SP-021-36
Koko 37SP-021-37
Koko 38SP-021-38
Koko 39SP-021-39
Koko 40SP-021-40
Koko 41SP-021-41
Koko 42SP-021-42
Koko 43SP-021-43
Koko 44SP-021-44
Koko 45SP-021-45
Koko 46SP-021-46


Vinkki meiltä! Kuntokenkien venyvä materiaali saa ne vaikuttamaan hieman suurilta. Suosittelemme, että valitset yhtä kokoa pienemmän kuin käytät tavallisissa kengissäsi.

Artikkelinumero: SP-021

Toimituskulut
Toimitusmaksu on 3.95 euroa. Ilmainen toimitus yli 75 euron tilauksille.

Toimitusaika 1-3 päivää
Kaikki ennen klo 17.00 tehdyt tilaukset lähetetään tänään. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että toimituksesi on 1-3 työpäivän kuluessa.

Toimitus
Lähetämme kaikki paketit Posti ja toimituksemme saapuvat yleensä suoraan postilaatikkoosi. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon, se päätyy lähimpään postitoimistoon ja siitä ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä.